Första vinsten avklarad

Karlskoga–Mora 0–3 (0–1, 0–0, 0–2)  
Ervins Mustukovs
höll nollan i dagens träningsmatch mot BIK Karlskoga i Mariestad.

Efter 2.34 i den första perioden inledde Sonny Karlsson målskyttet. Då det hade gått 44 sekunder av den tredje perioden gjorde Mora sitt andra mål – nu genom Jonas Westerling. I numerärt överläge, 14.11 in på avslutningsperioden, gjorde Mora sitt tredje mål. Rob Ricci stod för fullträffen. Matchen slutade 3–0 till Mora. MIK vann skotten med 6–8 i den sista perioden men Karlskoga vann den totala skottstatistiken med 30–22.

MIK spelar vidare i den här träningsturneringen under lördagen mot division 1 laget Mariestad.  På söndag ställs MIK mot de allsvenska nykomlingarna Karlskrona.

– Boxplay är jag nöjd med. I powerplay var vi alldeles för stillastående. Stundtals drog vi upp tempot, som ex när vi gjorde 3-0 men oftast var vi alldeles för stillastående. Det gäller att alltid hålla ett snabbt tempo i powerplay.  -Ervins var bra! Han håller ju nollan åt oss. Tom Nilsson och Mikael Wikstrand var bra och stabila i defensiven. På anfallsidan vill jag främst lyfta fram Jens Holmström och Jonathan Johansson, de gör ett jättejobb i boxplay, säger Wener.

Mot Karlskoga vilade Tobias Ericsson, Johan Alcén och Patrick Björkstrand.

Vilka spelare som får stå över mot Mariestad är inte bestämt, däremot är det klart att Daniel Hansen vaktar målet i den matchen.

***************

Första perioden: 0-1 (02.34) Sonny Karlsson.
Tredje perioden: 0-2 (40.44) Jonas Westerling, 0-3 (54.11) Rob Ricci (Daniel Viksten).
Skott: 32-20 (13-8, 11-6, 8-6).
Utvisningar, Karlskoga 20 minuter. Mora 26 minuter.

Länkar: Mora IK , Dt.se , Dragskott.nu , Hockey Sverige , Dala Demokraten

Publicerat på 2012/08/31, i Bofors/ Karlskoga, Träningsmatcher. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Lämna en kommentar