Mora vann efter straffar

Ore–Mora 3–4 e str (1–0, 0–0, 2–3, 0–1)

Mora IK Tryout-lag + tre A-Lagsbackar och Ervins Mustukovs i mål, vann skotten med 50–18, siffror som ger en tydlig fingervisning om matchbilden i gårdagskvällens träningsmatch i Ore. Furudalslaget tog ledningen i den första peroiden, och det dröjde till tredje perioden innan Mora reducerade genom Rasmus Juell. Mathias Löf gjorde efter det två snabba mål, men Ore kvitterade och tog matchen till straffar, som MIK vann efter mål av Patrik Andersson, Mattias Löf och Rasmus Juell.

– Vi sköt 32 skott på de två första perioderna, men gjorde inget mål. Vi var alldeles för ineffektiva, sa Patric Wener.

Tryout-campen avslutas på söndag och då kommer det att bestämmas vilka spelare som kommer att få spela i A-laget.

– Men klart är att ett par, tre spelare såg riktigt bra ut, säger Wener.

A-lagets första träningsmatch äger rum i Älvdalen den 25 Augusti mot Leksand.

***************

Första perioden: 1–0 (13.05) Johan Andersson.
Tredje perioden:
1–1 (5.34) Rasmus Juell (Jonas Halvarson, Henric Andersén), 1–2 (6.25) Mattias Löf (Markus Gunnarsson), 1–3 (9.02) Mattias Löf (Markus Gunnarsson), 2–3 (9.22) Robin Bredin (Magnus Spångmyr, Daniel Näslund).
Avgörande straff: 3–4 Rasmus Juell.
Skott: 18–49 (4–11, 4–21, 10–17).
Utvisningar, Ore: Niklas Möllhagen 2, Anders Sundström 2, Robin Bredin 2, Anders Söderström 2. Mora: Kalle Ekelund 2, Anton Byström 2, Robin Johansson 2.
Domare: Daniel Winge, Daniel Bonde, Alexander Eriksson.

Länkar: Mora IK , Dt.se , Dalademokraten

Publicerat på 2012/08/15, i Ore, Träningsmatcher, Tryout. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.